Upplev den fantastiska mockakänslan med NEXTEL

 Vår bäst säljande produkt genom tiderna

Den matta, mockaliknande strukturen ger ett varmt intryck och ökar värdet på högkvalitativa produkter och ytor. Med sin tekniskt specifika stabilitet och bländfria egenskaper kan den användas för att få fram matta ytor för dekorativa ändamål.

“NEXTEL är otroligt enkel att applicera.”

“Den mest intressanta ytan jag någonsin sett.”

“Mycket slitstarkt och enkelt att rengöra.”

“Den ökade känsla och värde på mina stolar.”

Resistent mot repor och helt bländfri

NEXTEL används i många interiörmiljöer. Den starka, härdade ytan uppskattas av formgivare och arkitekter världen över. Den matta ytan med absolut glans 0 gör att den framhäver produkter i monterytor, samtidigt som den skapar en lugn och avslappnande känsla i till exempel restauranger, båtar och sjukhus.

Fungerar på de flesta underlag

Grundfärgen är framtagen för att framhäva NEXTELs toppfärger. Den fungerar utmärkt på exempelvis trä, plast, metall och sten. Har du ett ovanligt material som du tror kan vara en utmaning? Hör av dig för en fullständig lista över underlag som vi och våra kunder testat. Vi utför även gärna tester åt dig om så önskas.

 NEXTEL standardfärger

Avvikelser i kulör och effekt mellan skärm och verklighet är oundvikliga

Den matta, mockaliknande strukturen, ger ett varmt intryck och ökar värdet på högkvalitativa produkter och ytor. Med sin tekniskt specifika stabilitet och bländfria egenskaper kan den användas för att få fram matta ytor för dekorativa ändamål.

Rekommenderade kulörer av NEXTEL grundfärg. Kulören väljs beroende av vilken toppfärg som används.

Berätta om dina behov – vi skräddarsyr ett provpaket till dig

Beställ nu!

NEXTEL – Väl applicerat och härdat, släpper färgen inte ifrån sig några kemikalier. Vilket gör att NEXTEL är till exempel den enda färg som är godkänd av Natural History Museum i London, då den inte skadar alla dyrgripar och fossiler som finns utställda där.

Väldokumenterad användning inom:

Kontakta oss

Vi är återförsäljare för alla Mankiewicz produkter i Norden och Baltikum.
Våra agenter sitter i Malmö, Helsingfors och Stockholm.
Ta kontakt och berätta om hur vi kan hjälpa dig.